Žalioji kario pasta COCK, 400 g
Žalioji kario pasta COCK, 400 g
Kodas: 084909002365Kaina 4 €GamintojasCock-
Kilmė: Daugelis žino karį kaip prieskonį, reprezentuojantį Indijos maisto kultūrą bei turintį aitrų skonį. Visgi apart europiečiams gerai žinomo raudonojo kario, egzistuoja dar daugybė kitų šio prieskonio rūšių. Viena iš jų yra žalias karis, kuris yra tapatinamas su Centrinio Tailando kulinariniu paveldu. Šios rūšies pagrindinis ingredientas - žalieji čili pipirai, būtent dėl jų produktas ir įgauna sodriai žalią spalvą. Nors žaliasis karis yra ganėtinai aštrus, visgi geriau savo aitriu skoniu yra žinomas tradicinis raudonas karis. Žaliojo kario pasta yra gaminama smulkintuve, kartu trinant žaliuosius čili pipirus, svogūnus, česnaką, Siamo imbierą, citrinžolę, citrinos žievę, kalendrą, kmynų sėklas, baltųjų pipirų grūdus, krevečių pastą ir druską. Nenuostabu, kad recepte esantys egzotiški maisto produktai ypač apsunkina šios pastos gamybą namų sąlygomis. "Cock" prekinis ženklas yra gerai žinomas Rytų Azijos maisto produktų gamintojas, turintis ilgalaikę patirtį tradicinių Tailando maisto produktų distribucijoje. Vartojimas: Ieškantiems mažiau aštrios alternatyvios raudonajam kariui, žaliasis giminaitis - idealus sprendimas. Produktas taps nepamainomu pagalbininku gaminant Azijos virtuvės mėsos patiekalus, žuvį ar daržoves. Apkepkite vištieną, kartu įmaišykite pastą, kokosų pieną ir turėsite skonio kupiną patiekalą, kurį pagardins aštrus tailandietiškas padažas. Kad patiekalas taptų dar turtingesnis, rekomenduojama įmaišyti įvairiausių apkeptų daržovių.
Sudedamosios dalys: Švieži žalieji aitrieji pipirai 33%, citrinžolė, česnakai, valgojiemi svogūnėliai (šalotai), druska, imbierinė šaknis (galangal), kmynai, kalendra.
100 g produkto maistinė vertė: Energinė vertė 483 kJ/116 kcal, Riebalai 6,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,3 g; Angliavandeniai 10,0 g, iš kurių cukrų 5,4 g; Baltymai 2,7 g; Druska 17,4 g.
Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Po atidarymo lakyti šaldytuve.
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.
-
Kategorijos prekės