Turkiški makaronai Manti be įdaro SUNTAT, 400 g
Turkiški makaronai Manti be įdaro SUNTAT, 400 g
Kodas: 869080432289GamintojasSUNTAT-
Prekės aprašymas:
Turkiški makaronai Manti be įdaro SUNTAT, 400 g
Kiekis: 400 g.
Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, vanduo, druska.
100g produkto energinė, maistinė vertė:
Energinė vertė: 1550kJ / 365 kcal
Riebalai: 1,7 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,7 g)
Angliavandeniai: 71 g (iš kurių cukrų: 5,4g)
Baltymai:14,2 g
Druska: 0,9 g
Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.Manti - tradiciniai turkiški makaronai, labai populiarūs Azijoje bei Artimųjų Rytų regione. Dažniausiai jie gaminami su mėsos arba sojų įdaru, kuris yra įsukamas į itin plonai išminkytą tešlą, bet taip pat jie yra populiarūs ir be įdaro. Įdomu tai, kad pačioje Turkijoje manoma jog kuo mažesni Manti, tuo labiau gerbiamas svečias kuriam jie yra patiekiami, nes tešlos sukimas reikalauja ypatingo kruopštumo. Manti makaronai be įdaro yra šiek tiek lengvesnė šio patiekalo versija, kuri neapkrauna skrandžio ir puikiai tinka vegetarams. "SUNTAT" - tradicinių Turkijos ir Viduržemio jūros regiono virtuvių įkvėptas šeimos verslas, daugelyje šalių žinomas kaip aukštą kvalifikaciją turintis ir kokybę garantuojantis gamintojas. Jų receptai pasižymi intensyviu aromatu bei autentišku skoniu, kuris išgaunamas naudojant tik aukščiausios kokybės produktus.
Vartojimas: Manti makaronai gali būti patiekiami įvairiai, tačiau vienas svarbiausių elementų yra pasirinktas padažas. Tai gali būti tiesiog paprastas sviestinis padažas su mėgstamais prieskoniais, arba šiek tiek sudėtingesnis, pavyzdžiui, jogurtinis makaronų padažas, pagardintas česnakais. Ypač mėgiamas patiekalas Artimuosiuose Rytuose yra manti makaronai su karamelizuotų pomidorų padažu, dažniausiai pagardinami įvairiais žalumynais.
Paruošimas: Pakelio turinį, vieną šaukštą margarino ir pomidorų pastos įdėti į 600 ml verdančio vandens ir virti 8 min. Jogurtą sumaišyti su trintais česnakais ir patiekti kartu su makaronais. Pagardinti žagrenio prieskoniais, paprika arba mėta. Skanaus!
-
Kategorijos prekės