Prekių katalogas

Tortilijos 25cm (18vnt.) SUNTAT, 1080 g

  • Tortilijos 25cm (18vnt.) SUNTAT, 1080 g

    Kodas: 869080403585
    Barkodas: 8690804035852
    Gamintojas
    SUNTAT
    Kilmės šalis
    Belgija
  • Prekės aprašymas:

    Tortilijos 25cm (18vnt.) SUNTAT, 1080 g
    Svoris: 1080 g
    Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai (60%), vanduo, augaliniai aliejai (palmių, rapsų) įvairiomis proporcijomis, dalinai hidrinti augaliniai riebalai (palmių), drėkiklis (glicerinas), kepimo mišinys [gliukozė, druska, tešlos kildymo medžiagos(dinatrio difosfatas, natrio bikarbonatas), emulsiklis (mono ir digliceridų riebalų rūgštys) (augalinis), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių rūgštis, citrinų rūgštis), stabilizatorius (ksantanas), konservantai (kalcio propionatas, kalio sorbatas)].
    Mūsų produktuose nėra gyvulinių riebalų. Supakuota apsaugotoje aplinkoje.
    100g produkto energinė, maistinė vertė:
    Energinė vertė: 1249 kJ / 296 kcal
    Riebalai: 5,9g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,1 g)
    Angliavandeniai: 51 g (iš jų cukrų: 4,7 g)
    Baltymai: 7,9 g
    Druska: 1,1 g
    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
    Laikymo sąlygos : laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, sunaudoti per 3 dienas.
    Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
    Dėmėsio: šildyti mikrobangų krosnelėje prie 600 W galios 20 sekundžių.
    Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga. 

    Tortilijos - neatsiejama Pietų Amerikos virtuvės dalis. Manoma, kad pirmosios tortilijos buvo gaminamos jau 500 metų pr. Kr. Dažniausiai jos ruošiamos iš kukurūzų arba kvietinių miltų. Kvietinės tortilijos kilusios iš šiaurinių Meksikos regionų, kur jos yra plačiai naudojamos daugelyje kasdienių patiekalų. Neretai tortilijos yra lyginamos su lavašu ir gana dažnai iškyla klausimas: kuo lavašas skiriasi nuo tortilijos? Atsakymas yra gana subtilus. Lavašas yra kilęs iš Artimųjų Rytų regiono ir dažnai yra naudojamas kaip duonos pakaitalas, o tortilijos yra Pietų Amerikos tradicinis produktas ir dažniausiai yra susukamos bei valgomos su įdaru.
    "SUNTAT" - tradicinių Turkijos ir Viduržemio jūros regiono virtuvių įkvėptas šeimos verslas, daugelyje šalių žinomas kaip aukštą kvalifikaciją turintis ir kokybę garantuojantis gamintojas. Receptai pasižymi intensyviu aromatu bei autentišku skoniu, kuris išgaunamas naudojant tik aukščiausios kokybės produktus.

    Vartojimas: Receptai su tortilija gali būti labai įvairūs, bet dažniausiai jie susideda iš keptos mėsos ar daržovių įdaro, kuris yra vyniojamas į tortiliją. Tortilija su vištiena ar daržovėmis puikiai tiks lengviems pietums. Tuo tarpu tortilija su lašiša ar faršu kaip reikiant užpildys skrandį ir nuramins alkio jausmą. Kad ir kokį receptą išsirinksite, patiekalai su tortilija tikrai palepins gomurį ir paįvairins mitybos racioną.