Prekių katalogas

Saldžiavaisio pupmedžio sirupas be pridėtinio cukraus SUNTAT, 390 g

  • Saldžiavaisio pupmedžio sirupas be pridėtinio cukraus SUNTAT, 390 g

    Kodas: 869080463171
    Barkodas: 8690804631719
    Gamintojas
    SUNTAT
    Kilmės šalis
    Turkija
  • Saldžiavaisio pupmedžio sirupas be pridėtinio cukraus SUNTAT

    Svoris: 390 g
    Sudedamosios dalys: saldžiavaisio pupmedžio sirupas, vanduo.
    100g produkto energinė, maistinė vertė:
    Energinė vertė: 1204 kJ / 284 kcal
    Riebalai: 0,9 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,1 g)
    Angliavandeniai: 67 g (iš kurių cukrų: 58 g)
    Baltymai: 1,1 g
    Druska: 0,32 g
    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
    Tinka vartoti iki: žr. ant pakuotės.
    Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

    Šis augalas, kilęs iš Anatolijos regiono, yra žinomas keliais skirtingais pavadinimais: saldžioji ceratonija, kerobas ar saldžiavaisis pupmedis. Pupmedžio ankštys yra saldžios ir itin vertinamos daugelyje virtuvių dėl savo unikalių savybių. Maltų sėklų miltai turi į šokoladą panašų skonį, todėl iš jų yra gaminami šokolado pakaitalai. O skrudintos pupmedžio sėklos gali būti naudojamos kaip kavos pakaitalas. Nenuostabu, jog unikalią naudą turi ir dar viena šio vaisiaus atmaina - pupmedžio sirupas saldus, tirštos konsistencijos produktas, vartojamas daugelyje patiekalų kaip pagardas. Verta žinoti, jog šis produktas gaminamas be pridėtinio cukraus, tad jo skonis yra natūralus. "SUNTAT" - tradicinių Turkijos ir Viduržemio jūros regiono virtuvių įkvėptas šeimos verslas, daugelyje šalių žinomas kaip aukštą kvalifikaciją turintis ir kokybę garantuojantis gamintojas. Receptai pasižymi intensyviu aromatu bei autentišku skoniu, kuris išgaunamas naudojant tik aukščiausios kokybės produktus.

    Vartojimas:
    Pupmedžio sirupas yra itin pravartus konditerijoje, gaminant tokius skanėstus kaip keksiukai, sausainiai, meduoliai ar tortas su pupmedžio sirupu. Taip pat juo drąsiai galima gardinti įvairius desertus, ypač jei norima jiems suteikti šokolado skonio. Be to, pupmedžio sirupu galima greitai ir paprastai paįvairinti pusryčius ar užkandžius. Tereikia jo šiek tiek įmaišyti į natūralų jogurtą, košę ar užtepti ant mėgiamo sūrio.