Džiovintos daržovės ir grybai
-
1 - 8 iš 8
-
Džiovintos daržovės suteikia tekstūros ir šviežių produktų skonio jūsų gaminamiems patiekalams. Daržovės ir ankštinės daržovės renkamos geriausiu metu, o vėliau dehidratuojamos, kad išlaikytų optimalią stadiją. Džiovintos daržovės ir grybai puikiai tinka visų rūšių patiekalams. Šias maisto atsargas galima laikyti itin ilgai iki rehidratavimo gaminant patiekalus.
Daržoves ir grybus lengva džiovinti, todėl mūsų asortimente rasite didelį skirtingų rūšių džiovintus produktus. Nesvarbu, ar gaminamą patiekalą norite papildyti sodriomis spalvomis bei skoniais, ar pridėti egzotinių grybų elementų - mes turime visko!
Džiovintas daržoves bei grybus lengva rehidratuoti ir užtrunka vos kelias minutes. Ruoškite sriubą, sultinį, padažą ar bet kokį kitą patiekalą su džiovintomis daržovėmis ar grybais iš mūsų siūlomo asortimento!