Sojų padažas KIKKOMAN (su dalytuvu), 150 ml
Sojų padažas KIKKOMAN (su dalytuvu), 150 ml
Kodas: 871503511010GamintojasKikkoman-
Sojų padažas - Rytų Azijos virtuvėje plačiai naudojamas ingredientas. Tradicinis padažo receptas nėra sudėtingas: dažniausiai jis gaminamas iš fermentuotų sojos pupelių, skrudintų grūdų ir sūrymo. Šio lėto proceso metu padažas įgauna sodrią, tamsią spalvą ir unikalų skonį. Šis skonis Japonijoje dažnai apibūdinamas vienu žodžiu - umami. Tai unikalus, gana pikantiškas bei šiek tiek sūrokas skonis, kuris neretai sukelia asociacijas su kepta mėsa ar sultiniu. "Kikkoman"- ilgaamžis gamintojas, kuris puoselėja senas padažo gaminimo tradicijas. Šis sojų padažas yra gaminamas tik iš natūralių ingredientų, naudojant specialų fermentacijos procesą, kuris leidžia atsiskleisti geriausiam sojų padažo skoniui ir tekstūrai. Šiame padaže nėra dirbtinių dažiklių ar kvapiųjų medžiagų. Taip pat pravartu žinoti, kad šis padažas yra tinkamas veganams. Vartojimas: Viena labiausiai vertinamų šio padažo savybių yra tai, jog jis lengvai įsigeria į kitus ingredientus ir persmelkia juos savo skoniu. Būtent dėl to sojos padažas yra neatsiejama suši dalis ir yra kepama vištiena sojos padaže. Taip pat juo galima pagardinti ir daugelį "stir fry" patiekalų, kai daržovės ar mėsos gabaliukai yra greitai kepami įkaitintame aliejuje, specialioje "wok" keptuvėje.
Sudedamosios dalys: vanduo, SOJŲ PUPELĖS, KVIEČIAI, druska.
Maistinė vertė 100 ml: Energinė vertė 325 kJ/ 77 kcal, Riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; Angliavandeniai 3,2 g, iš kurių cukrų 0,6 g; Baltymai 10 g, Druska 16,9 g.
Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga. -
Kategorijos prekės