Sojų padažas KIKKOMAN LESS SALT (su dalytuvu), 150 ml
Sojų padažas KIKKOMAN LESS SALT (su dalytuvu), 150 ml
Kodas: 871503513010GamintojasKikkoman-
Sojų padažas - ko gero geriausiai Rytų Azijos virtuvę simbolizuojantis ingredientas. Tradicinis padažo receptas yra paprastas: dažniausiai jis gaminamas iš fermentuotų sojos pupelių, skrudintų grūdų ir sūrymo. Tai lėtas procesas, kurio metu padažas įgauna sodrią, tamsią spalvą ir unikalų skonį. Šis skonis Japonijoje turi net atskirą pavadinimą - umami. Tai gana pikantiškas, kiek sūrokas skonis, kuris neretai sukelia asociacijas su kepta mėsa ar sultiniu. "Kikkoman"- senas, tradicinius gaminimo metodus puoselėjantis gamintojas. Šis sojų padažas ruošiamas pagal Kikkoman receptą yra gaminamas tik iš natūralių ingredientų, naudojant specialų fermentacijos procesą, kuris leidžia išlaikyti artimą skonį tradiciniam sojų padažui bei tuo pat metu sumažinti 43% druskos kiekio sudėtyje. Kaip ir visuose Kikkoman receptuose, šiame padaže nėra dirbtinių dažiklių ar kvapiųjų medžiagų. Be to, verta paminėti, jog šis padažas yra tinkamas veganams.
Vartojimas: Sojos padažas tikrai praturtins daugybę patiekalų. Jis gerai dera su paukštienos patiekalais, tokiais kaip Azijoje ypač populiaria vištiena sojos padaže. Taip pat jis šauniai pagardins keptą žuvį arba suteiks skonio įvairiems ryžių patiekalams. Galiausiai, be šio padažo sunku įsivaizduoti suši ar "stir fry" patiekalus.
Sudedamosios dalys: vanduo, SOJŲ PUPELĖS, KVIEČIAI, druska (8,1%), spirito actas, alkoholis (4%), cukrus.
Maistinė vertė 100 ml: Energinė vertė 450 kJ/ 107 kcal, Riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, Angliavandeniai 6,9 g, iš kurių cukrų 3,9 g; Baltymai 9,7 g; Druska 9,1 g.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Po atidarymo laikyti šaldytuve.
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga. -
Kategorijos prekės